Bedrijven en stichtingen

Ook bedrijven en stichtingen zijn van harte welkom om de Vrienden van het IJsselland Ziekenhuis met financiële middelen en goederen te steunen. Wilt u met uw bedrijf, stichting of fonds ook graag iets betekenen voor het IJsselland ziekenhuis en daarmee allerlei projecten steunen? Bedrijfsvriend worden kan al vanaf een jaarlijkse bijdrage van €250,-. Uw donatie en inspanning komt het comfort van onze patiënten direct ten goede.

Wilt u een specifiek project steunen, neem dan contact met ons op. Wij zorgen er dan voor dat uw gift terecht komt op de plek waarvoor u het heeft bestemd.

Donaties in natura zijn ook mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan speelgoed of een bijdrage aan de inrichting van een specifieke ruimte. Of zoekt u als bedrijf, fonds of stichting een goede doel bestemming op het gebied van verbetering van (medische) zorg?

Is uw interesse gewekt? Neemt u dan contact op met Wilma Timmermans, manager customer relations, tel. 010 – 258 5560 (ma t/m do). Zij bekijkt samen met u welk project het beste bij de doelstellingen van uw bedrijf, fonds of stichting past en adviseert u graag over de mogelijkheden. Of stel uw vraag via info@vriendenijsselland.nl

Aanmelden als bedrijfsvriend kan via dit formulier.

Een overzicht van bedrijven en stichtingen die de Vrienden van het IJsselland Ziekenhuis ondersteunen vindt u op de pagina Bedrijfsvrienden.