Aanmelden als bedrijfsvriend

Help ons en doneer

Samen bouwen we verder aan ons ziekenhuis en iedere donatie telt. Dankzij uw steun wordt het verblijf voor patiënten in het IJsselland ziekenhuis een stuk fijner.

Door onderstaand formulier in te vullen wordt u bedrijfsvriend van het IJsselland ziekenhuis. U kunt kiezen uit twee betaalmogelijkheden.

Formulier aanmelden bedrijfsvriend

Ja, ik word ook bedrijfsvriend van het IJsselland Ziekenhuis. Stuur mij jaarlijks een factuur.Ja, ik word ook bedrijfsvriend van het IJsselland ziekenhuis, daarom machtig ik de Stichting Vrienden van het IJsselland ziekenhuis, tot wederopzegging, om jaarlijks het onderstaande bedrag automatisch van mijn bankrekening af te schrijven.

Ik doneer jaarlijks:
€250€500Anders, namelijk...

Contactpersoon

Dhr.Mevr.


Ja, ik wil 4 keer per jaar de IJsselland magazine ontvangen (optioneel)Ja, ik geef toestemming om bovenstaande doorlopende machtiging van mijn rekening af te schrijven. (verplicht)

De gegevens worden opgenomen in onze administratie, zodat wij onze donateurs en giftgevers op de hoogte kunnen houden van onze activiteiten. Deze gegevens worden nooit aan derden beschikbaar gesteld, anders dan in het kader van informatieverstrekking. Voor vragen kan er contact opgenomen worden via ons e-mail adres: info@vriendenijsselland.nl

Alle velden met een * zijn verplicht