Skip to main content

Project Muziek aan bed

5000/25000.00

20 % bijeengebracht

€ 5.000,00
Gedoneerd
€ 25.000,00
Doel
1
Donateurs

Over het project

Wat is er mooier dan met livemuziek een bijdrage te kunnen leveren aan het sociale en emotionele welzijn van zieke en kwetsbare mensen in ons ziekenhuis?

Muziek aan Bed laat zieke kinderen, volwassenen en kwetsbare ouderen de aandacht verleggen van somberheid, pijn en angst naar veerkracht, verlichting en acceptatie. De vorm is een muzikale, mobiele act waarbij twee professionele cellisten één cello met vier handen en twee stokken bespelen: duetten op één cello in een kort en persoonlijk optreden aan het bed. De nadruk ligt tijdens de optredens op het leven en niet op het ziek zijn. Muziek aan Bed is verbindend, ontwapenend, en pretentieloos. De musici komen dichtbij. Er ontstaat een oprechte verbinding van mens tot mens. De persoonlijke benadering creëert een magisch moment, dat nog lang gekoesterd wordt, ook door het personeel op de afdeling.

De Stichting Vrienden van het IJsselland Ziekenhuis ondersteunen dit project van harte en wil graag het benodigde bedrag van €25.000,00   bijeen brengen.

Wilt u ons helpen om dit bedrag te realiseren?

Online donatie

Gebruik dit formulier om online te doneren. Als dit voor iets specifieks is, plaatst u deze dan in het opmerkingenveld.

1

KIES EEN VAN DE VOORGESTELDE BEDRAGEN OF VUL UW EIGEN BEDRAG IN

2

DONATIE TYPE

3

U DONEERT ALS GAST

Campagne Project Muziek aan bed

4

CHECKOUT

Selecteer de betaalwijze *