Het koppelbed is binnen!

10 september 2021

De actie koop chocolade voor een koppelbed is een ongekend succes. Binnen een paar weken was het streefbedrag, mede door een aantal flinke donaties, al binnen en konden we een koppelbed aanschaffen. ‘Het is echt fantastisch dat dit zo snel gelukt is', zegt Lisette Verhaar, teamleider Oncologie en Dagverpleging en initiatiefnemer van de actie.

Het koppelbed is inmiddels binnen en bewonderd door verpleegkundigen en een van de verpleegkundig specialisten van de afdeling oncologie.
Na een veiligheidscheck door de afdeling MIB kan het bed in gebruik genomen worden.
Alle verpleegkundigen zijn ontzettend blij met het bed: ‘Het is een enorme aanwinst voor de patiënten van onze afdeling, heel fijn dat we dit nu kunnen bieden.'
Ook Frits van Noppen is blij dat hij met zijn heerlijke chocolade een bijdrage kan leveren.

Donaties
De twee grote donaties die zijn binnengekomen, zijn van de familie van Inge van Dijk en van de afdeling waar Inge gewerkt heeft, het Geboortecentrum D3. Dankzij deze 2 inzamelingsacties en door de chocolade actie heeft de afdeling het koppelbed kunnen kopen.

We willen tevens heel graag het IJsselland Ziekenhuis, Stichting Vrienden van het IJsselland, Van Noppen Chocoladeatelier en alle chocolade liefhebbers bedanken voor hun bijdrage aan deze actie.

Het overgebleven geld van de chocolade actie komt ten goede aan een 3e Coldcap apparaat, een andere wens van de afdeling Oncologie. Een Coldcap is een hoofdhuidkoeling bij chemotherapie waardoor er aanmerkelijk minder haaruitval ontstaat.
Er zijn nog zo'n 60 chocoladerepen beschikbaar, wil je nog bijdragen, dan kan dat! Op = op.

Donderdag 30 september organiseert de Stichting Vrienden van het IJsselland een Golfdag, waarmee de opbrengst eveneens ten goede komt aan dit Coldcap apparaat.

Stichting Vrienden van het IJsselland Ziekenhuis

  • Prins Constantijnweg 2

  • 2906 ZC Capelle aan den IJssel

Copyright © - Alle rechten voorbehouden

Powered by