Skip to main content

IJsselland ziekenhuis galadiner 2023

16 oktober 2023

Op donderdag 21 december 2023 organiseert de Stichting Vrienden van het IJsselland ziekenhuis het tweede GALADINER in het Isala theater in Capelle aan den IJssel. Na een zeer succesvolle eerste editie en een opbrengst van € 50.000 kijken wij uit naar de editie van dit jaar.

Een avondvullend programma van 18.00 uur tot 23.00 uur met een gezellige ontvangst in de foyer van het theater, een bijzondere setting in de grote zaal van het theater, een zeer uitgebreid diner, live muziek en leuke en bijzondere optredens.

Het doel van de avond is natuurlijk een mooie opbrengst waarmee bijzondere projecten in het ziekenhuis gefinancierd kunnen worden. Wij presenteren dan ook deze avond een aantal bijzondere projecten. Op www.vriendenvanhetijsselland.nl kunt u projecten zien die al gerealiseerd zijn.

De kosten voor deze bijzondere avond bedragen € 2.400 per tafel voor 8 personen. Wilt u enkele stoelen reserveren? Dan kan natuurlijk ook. De kosten per stoel bedragen € 300.
Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen direct contact met u op.

Wees er snel bij en zijn maximaal 15 tafels beschikbaar waarvan er inmiddels een aantal verkocht zijn.