Skip to main content

Kerst in het IJsselland

16 december 2021

 In opmaat naar de kerstperiode zijn de hal en afdelingen aangekleed met sfeervolle kerstversiering en is de kerstverlichting ontstoken. Om onze patiënten, en de medewerkers die in deze periode werken, wat van onze IJsselland-kerstsfeer mee te geven, organiseren we een aantal muzikale activiteiten, uiteraard met inachtneming van de geldende coronamaatregelen.

Kerstmuziek!

In de week voor/met Kerst zijn we voornemens onze patiënten en medewerkers met sfeervolle kerstmuziek te verwennen!

  • Vanaf woensdag 15 december staat onze nieuwe vleugel, geschonken door de Stichting Vrienden van het IJsselland Ziekenhuis, in de hal. Op de vleugel mag vanaf zaterdag 18 december worden gespeeld (het instrument moet namelijk eerst een paar dagen acclimatiseren en wordt ook nog gestemd).
    Geoefende en gevorderde pianisten worden van harte uitgenodigd om op de vleugel te spelen. Dat kan iedere dag tussen 10.00-20.00 uur (ook na de kerstperiode).
    Het verzoek is wel om eigen bladmuziek mee te nemen en de vleugel na gebruik zelf te desinfecteren. (de vleugel staat voorlopig in de hal ter hoogte van B0 en krijgt te zijner tijd een andere, vaste plek in huis).
  • In de week van 20 december treedt bijna iedere ochtend of middag een combo of pianist op:

Alle activiteiten zijn mede gesponsord door de Vrienden van het IJsselland

Mochten er mensen zijn die last hebben van de muziek, geef dit dan door aan de beveiliging. Zij kunnen de persoon/combo die optreedt hierover informeren.