Skip to main content

Visual op de audiometriekamer

16 januari 2024

De audiometriekamer op de polikliniek KNO was voorheen wat koel en sfeerloos omdat de meetcabine voor het raam staat en er geen daglicht kan binnenkomen.

De audiometristen wilden hier verandering in aanbrengen en een aantrekkelijkere ruimte creëren door op de muur een Visual aan te laten brengen.

Mooie, vrolijke en rustgevende kleuren zorgen ervoor dat de patiënt zich meer op zijn gemak voelt en wat rustiger wordt. Dit is voor de patiënt fijn en geeft een betere uitgangspositie voor het afnemen van de testen.

Ook voor de audiometristen zou de sfeerverhoging heel fijn zijn. Zij meten vaak de hele dag in een kamer zonder daglicht en met kale muren.

Dankzij de Stichting Vrienden van het IJsselland Ziekenhuis is er een mooie Visual op de muur aangebracht waar patiënten en audiometristen heel blij mee zijn.