Skip to main content

Vrienden van het IJsselland Ziekenhuis Gala brengt € 50.000 op voor het IJsselland Ziekenhuis!

28 december 2022

Woensdag 21 december 2022 werd het eerste Vrienden van het IJsselland Gala gehouden in het Isala Theater in Capelle aan den IJssel. Een prachtige avond met 100 gasten, mooie optredens en een geweldige opbrengst van € 50.000.

De Vrienden van het IJsselland is een groep bedrijven en mensen die geld genereren om in het ziekenhuis mooie, leuke en belangrijke dingen te realiseren die niet vanuit de normale begroting van het ziekenhuis betaald kunnen worden.

Tijdens het gala werd er gesproken over de projecten van de Vrienden en de doelstelling van het ziekenhuis. Albert van Wijk (voorzitter Raad van Bestuur IJsselland Ziekenhuis): “we willen een warm ziekenhuis zijn, dichtbij in de regio, wijk en buurt. In alles wat we doen, staat de gezondheid van onze patiënten centraal. We zijn blij met de Stichting Vrienden van het IJsselland. Samen met hen hebben we al veel mooie projecten kunnen realiseren, bijvoorbeeld koelkappen voor oncologiepatiënten en een piano in de hal. Van deze bijdrage gebruiken we een deel om buidelstoelen voor moeders en hun pasgeboren baby aan te schaffen.”