Skip to main content

Onze bedrijfsvrienden

Bedrijven en stichtingen zijn van harte welkom om de Vrienden van het IJsselland Ziekenhuis met financiële middelen en goederen te steunen. Wilt u met uw bedrijf, stichting of fonds ook graag iets betekenen voor het IJsselland ziekenhuis en daarmee allerlei projecten steunen? Bedrijfsvriend worden kan al vanaf een jaarlijkse bijdrage van €250,-. Uw donatie en inspanning komt het comfort van onze patiënten direct ten goede.

Wilt u een specifiek project steunen, neem dan contact met ons op. Wij zorgen er dan voor dat uw gift terecht komt op de plek waarvoor u het heeft bestemd.

Donaties in natura zijn ook mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan speelgoed of een bijdrage aan de inrichting van een specifieke ruimte. Of zoekt u als bedrijf, fonds of stichting een goede doel bestemming op het gebied van verbetering van (medische) zorg?

Is uw interesse gewekt? Neemt u dan contact op met Wilma Timmermans, manager customer relations, tel. 010 – 258 5560 (ma t/m do). Zij bekijkt samen met u welk project het beste bij de doelstellingen van uw bedrijf, fonds of stichting past en adviseert u graag over de mogelijkheden. Of stel uw vraag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze bedrijven en stichtingen dragen de Vrienden van het IJsselland ziekenhuis een warm hart toe:

Samen bouwen we verder aan ons ziekenhuis en iedere donatie telt. Dankzij uw steun wordt het verblijf voor patienten in het IJsselland ziekenhuis een stuk fijner.

Wordt u bedrijfsvriend van het IJsselland Ziekenhuis, dan machtigt u de Stichting Vrienden van het IJsselland ziekenhuis om jaarlijks een bedrag van uw rekening af te schrijven óf u krijgt van ons jaarlijks een factuur.

 • Fiscaliteit

  Volgens artikel 16 van de Wet Vennootschapsbelasting is elke gift van een bedrijf aan een erkende charitatieve organisatie aftrekbaar zonder ondergrens tot een maximum van 50% van de winst en maximaal € 100.000.

 • Wat kunnen wij u bieden?

  U verbindt uw naam aan een regionaal ziekenhuis dat betrouwbaar is en vertrouwd, maatschappelijk verantwoord onderneemt en de verbinding zoekt met het bedrijfsleven. Als dank voor uw ondersteuning ontvangt u een schriftelijke bedankbrief ter bevestiging van uw gift, vier keer per jaar het IJsselland bulletin, wordt u uitgenodigd voor bijzondere en informatieve bijeenkomsten en bieden wij de mogelijkheid uw naam en logo op onze website te vermelden. Een goede manier om uw MVO-beleid uit te dragen richting al uw stakeholders.

 • Wat kunt u doen?

  • Acties
   U kunt zelf een actie organiseren en een deel van de opbrengsten bestemmen voor de Stichting Vrienden van het IJsselland ziekenhuis. Maar u kunt ook meedoen aan bestaande acties die georganiseerd zijn vanuit het IJsselland ziekenhuis.
  • Netwerk inschakelen
   We zoeken veel nieuwe partners en u kunt ons helpen met nieuwe partners in contact te komen. Laat ons weten wie interessant is.
  • Bekendheid genereren
   Door in uw netwerk en in uw uitingen te vertellen over het werk van de Stichting Vrienden van het IJsselland ziekenhuis en waar mogelijk de stichting voor te dragen als goed doel.
  • Evenementen
   Niet alleen kunt u zelf een evenement organiseren voor de stichting Vrienden van het IJsselland ziekenhuis, maar ook kunt u worden uitgenodigd voor diverse bestaande evenementen waarbij de vriendenstichting betrokken is. Uw deelname is een laagdrempelige manier om kennis te maken met ons ziekenhuis.